Connect with us

Actualitat

Alerten del risc que encara suposen els punts negres que provocaren la torrentada de Sant Llorenç

Alerten del risc que suposa que no s'hagin arreglat els punts negres que provocaren la torrentada de Sant Llorenç

“Enguany es compliran quatre anys de la catàstrofe i les infraestructures hidràuliques no s’han reformat”, ha explicat el portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés

El Partit Popular ha alertat aquest divendres del risc que representa que el Consell de Mallorca no hagi posat remei als punts negres que provocaren la tràgica torrentada de Sant Llorenç. Els populars han criticat que encara no s’hagi executat cap de les quatre grans obres d’urgència que indicaven els estudis després de la tragèdia on varen morir tretze persones. “Enguany es compliran quatre anys de la catàstrofe i les infraestructures hidràuliques no s’han reformat”, ha ressaltat el portaveu dels populars en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés.

El portaveu popular, acompanyat pel conseller Mauricio Rovira i el president del PP de Sant Llorenç, Jaume Soler, s’ha desplaçat fins a la zona i ha constatat com “el Consell no ha dut a terme cap dels projectes que recomanaven els experts”. “És una vergonya que Cladera, qui fou en el seu moment responsable de la caòtica gestió d’emergències quan era consellera d’administracions públiques, hagi estat incapaç d’escometre aquestes obres des de principi de legislatura”, ha recriminat.

En aquest sentit, el popular ha explicat que “des de fa tres anys hem exigit rapidesa a l’hora d’executar les obres davant la desídia de la presidenta” i ha avançat que “en el ple del mes de juliol demanarem a l’equip de govern al respecte”.

Galmés ha recordat que “l’actuació més important és la reforma de la variant, un dels punts negres de la torrentada” i ha lamentat que “el departament de mobilitat del conseller Iván Sevillano no hagi conclòs el projecte”. Els altres punts crítics on s’ha d’actuar són tres ponts que creuen el torrent. “S’han de posar solucions de manera urgent”, han exigit.

Són tendència