Connect with us

Comunitat

Investiguen un atropellament mortal al passeig Marítim de Palma per part d’un cotxe de la Policia Local

Investiguen un atropellament mortal al passeig Marítim de Palma per part d'un cotxe de la Policia Local

Un cotxe patrulla va envestir tres vianants, un dels quals va morir; els fets tingueren lloc ahir a la nit

Els fets succeïren ahir a la nit, quan un vehicle policial circulava per la calçada interior del Passeig Sagrera i quan va voler incorporar-se a la via principal, per causes que encara s’investiguen, el conductor va perdre el control del vehicle, moment en el qual va envestir a tres vianants que circulaven per la zona, un dels quals va morir a conseqüència de les ferides rebudes. Les altres dues persones que resultaren ferides, una dona de 35 anys i un jove de 25 anys, varen ser trasllades a distints hospitals de la ciutat.

Pel que sembla, la unitat policial havia estat requerida per assistir una emergència i el moment dels fets duia els llums posats i el conductor va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia.

El compte oficial de la Policia Local de Palma a Twitter, aquest dijous ha fet aquesta piulada: “Des de la Policia Local volem expressar el nostre més sincer condol a la família de la persona morta i a les famílies de les altres dues persones ferides en el greu accident d’aquesta nit. Traslladem el nostre suport i estem a la vostra disposició”.

Foto:IB3.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència