Connect with us

Actualitat

Comencen les obres de millora a més de vint carrers de Manacor

L’Ajuntament ha invertit per aquestes reformes prop de 270.000 euros

L’Ajuntament de Manacor ha fet una inversió exactament de 269.683 euros per tal que més de vint carrers i trams de vies de diferents barriades del municipi millorin. Les obres ja han començat en algunes zones i ja s’han pogut veure operaris renovant l’asfalt d’alguns carrers. Està previst que la reforma completa, finilatzi abans d’aquest estiu.

El batle Pedro Rosselló ha reconegut la necessitat d’aquestes actuacions: “Sabem que la millora d’aquests vint carrers que ara comença és necessària, es tracta d’unes obres molt demandades per part dels veïnats i crec que una vegada finalitzades les obres tots n’estarem contents”.

Aquestes obres, que han començat ja al carrer d’en Salas del barri del Barracar i també al carrer d’en Sebastià Rubí i al carrer de l’Ecònom Bonnín, continuaran en altres entre els que podem trobar els carrers del Carril, Sant Antoni, Lepant, València, Pilar, Sant Rafel, Formentera, Rei Sanç, Comtessa, Fàbrica, Guillem d’Efak, Unió, Sol, i també l’avinguda dels Pins de sa Torre, un tram del passeig del Ferrocarril i les places de Gabriel Galmés i de Madrid.

“En la majoria de casos les obres consisteixen en renovar completament el ferm viari i l’asfalt però evidentment allà on s’ha considerat que era necessari es milloraran les voravies i es renovarà la xarxa que recull l’aigua de pluja” explica Isabel Febrer, regidora d’Urbanisme.

L’adjudicació d’aquestes obres s’ha donat a l’empresa Melchor Mascaró S.A.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència