Connect with us

Esports

Rivals íntims es retroben avui vespre a París

Rivals íntims es retroben avui vespre a París

Nadal i Djokovic disputaran (20.45 hores) els quarts de final de Roland Garros; És l’aparellament més repetit en la història del tenis

El món del tenis presenciarà aquest dimarts una nova edició del ‘Clàssic’ entre Novak Djokovic i Rafel Nadal en els quarts de final de Roland Garros. Tots dos tenistes acumulen l’aparellament més repetit en la història del tenis. S’han vist les cares sobre la pista de joc en 59 ocasions.

Un partit que no ha estat exempt de polèmica des que es va conèixer aquest possible encreuament després de la celebració del sorteig i que va fer que diverses figures del tenis a criticassin el desequilibri en el quadre. Una desigualtat que ha quedat encara més palesa després de les eliminacions de Daniil Medvedev i Stefanos Tsitsipas, els dos grans favorits de la part baixa del quadre.

La nova cita entre Djokovic i Nadal, per a molts és una ‘final anticipada’ de Roland Garros (20.45 hores, Eurosport). L’hora fixada va contra el desig del tenista de Manacor, que volia jugar en horari diürn tal com ho havia demanat. Pel que sembla, la pretensió de Nadal no va ser atesa per raons econòmiques.

La plataforma audiovisual de pago Amazon Prime Video, que té els drets de retransmissió dels partits nocturns del torneig, tenia molt d’interès en què la partida es disputés en horari de màxima audiència.

Són tendència