Connect with us

Actualitat

Manacor recupera la fira de primavera després de dos anys d’absència per la pandèmia

Manacor recupera la fira de primavera després de dos anys d'absència per la pandèmia

Les exposicions de caràcter agrícola, ramader, industrial, artesanal i esportiu ompliren el centre de la ciutat

Els ciutadans, de forma notable, van recuperant la normalitat d’assistir i gaudir de les tradicionals fires que se celebren anualment arreu de Mallorca. Aquest diumenge, era el torn de la Fira de Primavera de Manacor, amb motiu de les Fires i Festes, i després de dos anys d’absència per mor de la pandèmia.

Les exposicions de caràcter agrícola, ramader, industrial, artesanal i esportiu ompliren el centre de la ciutat. Una destaca representació de les entitats esportives del municipi, mitjançant demostracions a peu de carrer, ompliren de dalt a baix l’avinguda de Baix des Cós. A l’avinguda del Parc, els concessionaris de cotxes exposaren les seves novetats automobilístiques i els vehicles d’ocasió. Els cotxes i motos clàssics i d’època també tingueren el seu espai.

Les paradetes relacionades amb l’artesania i els productes agrícoles de proximitat s’estengueren al llarg del passeig de Na Camel.la, enmig d’una important concentració de visitants.

Els més interessats a menjar i beure i el comerç local es deixaren caure pel carrer de l’Amargura i la plaça del Rector Rubí.

Al marge de la Fira, aquest diumenge hi ha previstes dues activitats més. A les 19 hores, un espectacle de música i dansa al Convent de Sant Vicenç Ferrer i a partir de les 20.30 hores una cercavila de foc a càrrec de Manafoc i que recorrerà els carrers de Jaume Domenge, plaça sa Bassa, Joan Lliteres, Convent i plaça del Convent, on tindrà lloc la cloenda de l’espectacle.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència