Connect with us

Actualitat

Manacor inaugura un skate parc dissenyat i consensuat amb els joves

Manacor inaugura un skate parc dissenyat i consensuat amb els joves

Les noves instal·lacions estan situades al polígon agroalimentari

Una vella reivindicació del jovent del Manacor que aquest dissabte s’ha fet realitat. Es tracta del nou skate parc, situades al polígon agroalimentari, que ha estat consensuat amb els mateixos usuaris.

Un projecte, que ha tingut un cost de 178.708 euros, i que ocupa una superfície de 651 metres quadrats.

L’execució d’aquestes noves instal·lacions figurava dins els compromisos que l’equip de govern havia adquirit en matèria d’esports i joventut per aquesta legislatura. El delegat d’Esports, Artur Aguiló, ha mostrat la seva satisfacció per haver pogut atendre la petició dels aficionats a aquesta pràctica esportiva, mentre que el batle, Miquel Oliver, ha destacat que l’afició per l’skate a Manacor es remunta des de molts d’anys enrere.

El delegat d’Esports, Artur Aguiló, ha mostrat la seva satisfacció per haver pogut atendre la petició dels aficionats a aquesta pràctica esportiva.

Molts de joves han demostrat les seves habilitats damunt el monopatí al llarg d’aquest dissabte, que amb motiu de l’acte inaugural s’han organitzat diverses activitats durant tota la jornada. De 10 h a 14 h competició de bowl i best trick. De 14 h a 17 h concerts i demostració. I a partir de les 17 h competició de rollers. També hi ha prevista una activitat que consisteix en cuina sobre rodes.

Molts de joves han demostrat les seves habilitats damunt el monopatí al llarg d'aquest dissabte.
Molts de joves han demostrat les seves habilitats damunt el monopatí al llarg d’aquest dissabte.

Són tendència