Connect with us

Oci i Cultura

El Cool Days Festival d’Artà es consolida com la nova pedra angular de l’autèntica cultura alternativa i poc convencional

El Cool Days Festival d'Artà es consolida com la nova pedra angular de l'autèntica cultura alternativa i poc convencional

La gran resposta del públic i la gran qualitat dels espectacles, eixos principals de la convocatòria celebrada entre els dies 12 i 15 de maig

L’acció artística del pintor artanenc Joan Peix i el músic alemany Stephan Micus, anomenada “La pell del temps”, i que s’ha desenvolupat mitjançant un itinerari de paisatges visuals i sonors per distints carrers del nucli urbà del poble, va servir aquest passat diumenge d’acte de cloenda del Cool Days Festival 2022.

Una edició que s’ha caracteritzat per la gran resposta del públic i la gran varietat de convocatòries culturals de tots els generis. Han destacat la instal·lació artística de Santiago Sierra, a la plaça Conqueridor, amb un muntatge que va aconseguir reunir fins a 131.000 litres d’aigua, a manera de denúncia pel drama humanitari que pateixen els migrants en el Mediterrani Central i que s’han multiplicat en aquests últims anys.

Els membres de l’Agrupación Señor Serrano van oferir la jornada inaugural la versió més modernista i innovadora de les arts escèniques en una funció on destaquen la veritat i la ficció: The Mountain.

La performance d’Eugenio Merino, en el camp dels presos, al costat de l’entorn natural del parc natural del Llevant, també ha estat una de les convocatòries més potents de la convocatòria que s’ha desenvolupat entre els dies 12 i 15 de maig. Albert Pla i el seu espectacle ¿Os Acordáis?, va omplir divendres passat el Teatre d’Artà. El teatre de carrer, amb la participació d’Hotel Iocandi, John Fisherman, Los Galindos o la Companyia Emília Gargot, han estat també un altre dels grans atractius de l’edició d’aquest 2022.

Els membres de l’Agrupación Señor Serrano van oferir la jornada inaugural la versió més modernista i innovadora de les arts escèniques en una funció on destaquen la veritat i la ficció: The Mountain.

Fotos: Agustí Torres.

Albert Pla va omplir el passat divendres a la nit el Teatre d’Artà.

Són tendència