Connect with us

Societat

Les sales de festes taparan els tassons de les consumicions per a reduir el risc de violació per submissió química

Les sales de festes taparan els tassons de les consumicions per a reduir el risc de violació per submissió química

La mesura proposada per l’Associació Internacional d’Oci Nocturn començaria a aplicar-se aquest estiu en molts locals d’Eivissa

Els abusos sexuals per submissió química s’estan convertint en un problema creixent. Per això, les discoteques han plantejat diferents alternatives amb la finalitat de fer front a aquest veritable mal de cap. La mesura proposada que sembla més efectiva ara mateix, passa per oferir als consumidors tapes per tal de cobrir els tassons, per a aquesta manera reduir els riscos que es puguin afegir substàncies. La més comuna és la burundanga, entre d’altres.

La iniciativa parteix de l’Associació Internacional d’Oci Nocturn (INA o International Nightlife Association) que ha promogut aquesta acreditació de seguretat entre els locals associats.

La mesura començaria a aplicar-se aquest mateix estiu en les principals discoteques d’Eivissa. La patronal estatal també està en contacte amb locals de diferents destinacions turístiques d’arreu de l’Estat, perquè se sumin a la mesura, que també volen aplicar establiments d’oci nocturn d’Itàlia i França entre altres països.

La tapa dificulta que una persona pugui tirar substàncies en la consumició de manera més inadvertida.

Els cambrers no taparan les begudes automàticament, però les tapes es podran demanar o agafar en la barra, una vegada s’hagin adquirit les consumicions.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència