Connect with us

Actualitat

La fortes precipitacions descarreguen 32 litres/m² en la Colònia de Sant Pere en només 10 minuts

La pluja d'aquesta matinada en el conjunt de Balears ha deixat registres d'intensitat de pluja molt destacables en alguns punts de Mallorca. Destaquen la Colònia de Sant Pere amb 32,8 l/m² i 22 litres/m² a Artà en tan sols 10 minuts. Els Bombers de Mallorca també han hagut d'intervenir a Manacor després del desbordament del torrent, a l'altura de l'Estació Depuradora. Un total de quatre cases han resultat inundades. A Capdepera s'han comptabilitzat cinc incidents causats per les fortes pluges. La majoria d'incidents gestionats en el conjunt del territori han estat per inundacions de baixos i locals (89) i acumulació d'aigua a la calçada (24).

La intensitat de la pluja ha provocat també alguns incidents en plantes baixes i locals de Manacor

La pluja d’aquesta matinada en el conjunt de Balears ha deixat registres d’intensitat de pluja molt destacables en alguns punts de Mallorca. Destaquen la Colònia de Sant Pere amb 32,8 l/m² i 22 litres/m² a Artà en tan sols 10 minuts.

Els Bombers de Mallorca també han hagut d’intervenir a Manacor després del desbordament del torrent, a l’altura de l’Estació Depuradora. Un total de quatre cases han resultat inundades. A Capdepera s’han comptabilitzat cinc incidents causats per les fortes pluges.

La majoria d’incidents gestionats en el conjunt del territori han estat per inundacions de baixos i locals (89) i acumulació d’aigua a la calçada (24).

Són tendència