Connect with us

Societat

Can Lliro acollirà la presentació del documental ‘LOOP DISSENY, un camí cap a la circularitat’

Serà el pròxim dimecres 1 de juny (19 hores) i posteriorment es celebrarà una Taula Rodona

El documental LOOP DISSENY, un camí cap a la circularitat’ dona veu a professionals experts en diferents àmbits, des de la investigació, el disseny industrial, l’arquitectura, la producció i els materials. És una recopilació d’opinions adquirides des del coneixement, des de l’experiència professional i personal al nivell més alt. Són perspectives diferents que, unides i compartides, es transformen en l’esperança de transitar un camí en comunitat que contribueixi a fer productes més sostenibles i respectuosos amb el territori, amb el nostre entorn.

Aquest documental promou la recuperació de dos materials: la fusta i la mineria urbana i industrial, que s’incorporen com a matèries primeres locals a partir de les quals crear els objectes. LOOP DISSENY, un camí cap a la circularitat recull els testimonis de persones que volen emprendre un camí de canvi enfront dels reptes i desafiaments que com a societat tenim tant en l’àmbit local com global. En el seu quefer diari i en la seva actitud vital, totes elles expressen visions d’un concepte: la sostenibilitat, tant fàcil d’esgrimir com difícil de fer realitat.

LOOP és un projecte que pretén sensibilitzar i provocar una nova mirada en els detalls, en la forma de realitzar, en els materials que utilitzam, en els objectes que fabricam. LOOP vol crear consciència per replantejar la nostra relació amb la naturalesa i amb el territori, a partir de construir comunitat i fomentar les sinergies entre entitats, empreses, productors, dissenyadors, científics i tecnòlegs. Tots ells, des de la seva especialitat, aporten una nova mirada per començar un nou camí.

Dirigit per José Taltavull, el documental ha estat comissariat i coordinat per l’IDI amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca i la Fundació AEDIFICAT.

Serà projectat al bar Can Lliro de Manacor, el pròxim dimecres 1 de juny (19 hores) i posteriorment es celebrarà una Taula Rodona.

Són tendència