Connect with us

Actualitat

Manacor: L’accés a Via Majorica des de la ronda de Felanitx quedarà restringit temporalment

L'accés a la Via Majorica de Manacor des de la ronda de Felanitx quedarà restringit temporalment

A causa de les obres de reforma i embelliment que s’estàn executant a la zona

L’Ajuntament de Manacor ha informat del desviament provisional del trànsit a la Via Majorica des de la ronda de Felanitx a causa de les obres de reforma i embelliment que s’estan executant des del passat mes d’abril en la zona. La mesura és farà efectiva a partir d’aquest divendres dia 27 de maig.

Segons la comunicació municipal, les persones residents a dita Via podran accedir-hi pel carrer de Bonany, pel carrer d’en Josep Quadrado i pel carrer de Mossèn Mateu Galmés. Aquests tres carrers tindran l’accés restringit només per als residents.

El trànsit rodat de la via Majorica es desviarà a la ronda de Felanitx, que passarà a ser de doble sentit en alguns trams. Els carrers Pedro Riche i Miquel Llabrés passaran a tenir també dos sentits de la circulació.

L’Ajuntament de Manacor demana a la ciutadania que circuli amb precaució i atenta a la senyalització present.

Les obres de reforma de la via Majorica s’iniciaren el mes passat. Se centren a resoldre problemes d’infraestructura en matèria de drenatge i clavegueram.

L’actuació més intensa se centra a la cruïlla de via Majorica amb la ronda de Felanitx, on es crearà una rotonda d’organització de la circulació. La resta de l’obra és una actuació encaminada a embellir i organitzar l’espai per tal de fer més amable l’entorn, retirant i soterrant xarxes aèries i millorant el paviment.

Les obres, executades pel contractista Melchor Mascaró S.A., compten amb un pressupost d’adjudicació d’1.910.606,94 €, i un termini d’execució de vuit mesos a comptar des de dia 4 d’abril de 2022.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència