Connect with us

Actualitat

L’Hospici de Felanitx ja acull a persones amb discapacitat intel·lectual

L'Hospici de Felanitx ja acull a persones amb discapacitat intel·lectual

La incorporació d’aquest nou servei ha estat possible gràcies a un conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament i Aproscom Fundació

L’Ajuntament de Felanitx, juntament amb Aproscom i l’IMAS inauguraren aquest dilluns el centre de dia i residència per persones amb discapacitat ubicat a la primera planta de l’edifici de l’Hospici. En aquestes instal·lacions adequades i equipades hi ha set habitacions adaptades amb bany individual, una sala d’estar, tres sales comunes, una bugaderia i una terrassa que dóna al pati comunitari.

A l’acte hi assistiren el batle de Felanitx, Jaume Monserrat; la regidora de gent gran i serveis socials, Catalina Soler que han estat acompanyats per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el president de la Fundació d’Aproscom, Pedro Sunyer a més de diferents membres de la Corporació Municipal.

La incorporació d’aquest nou servei ha estat possible gràcies a un conveni de col·laboració signat en el seu dia entre l’Ajuntament i Aproscom Fundació. L’acord preveu una cessió municipal, de forma gratuïta, per un període de quatre anys per tal de poder dur a terme aquest nou servei.

Són tendència