Connect with us

Actualitat

Arrestats diversos turistes sospitosos d’haver provocat un greu incendi en un bar de s’Arenal de Llucmajor

Arrestats diversos turistes sospitosos d'haver provocat un greu incendi en un bar de s'Arenal de Llucmajor

Pel que sembla, els joves havien decidit muntar una festa a la terrassa de la seva habitació, i des d’allà havien llançat alcohol i cigars encesos a la teulada de canyís del bar

Almenys nou joves turistes han estat detinguts aquest divendres com a presumptes autors d’un incendi declarat en un bar situat a S’Arenal de Llucmajor. Un veïnat de la zona hauria informat la Guàrdia Civil que els joves estaven de festa a la terrassa de la seva habitació on s’hostejaven, i des d’allà havien llançat alcohol i cigars a la teulada de canyís de l’establiment.

Els nou sospitosos, han estat traslladats avui capvespre als calabossos, acusats tots ells d’un delicte d’incendi. La Guàrdia Civil ha traslladat a les seves dependències a altres tres joves per a prestar declaració, i no es descarta que quedin també detinguts, amb el que el total d’arrestats serien una dotzena.

El foc s’ha declarat a primera hora d’avui capvespre. L’incendi ha ocasionat grans danys en els dos locals i en un habitatge pròxim, i dues persones han resultat ferides, entre elles una nina.

Són tendència