Connect with us

Comunitat

Nova batuda policial contra l’emissió il·legal de partits de futbol a bars

Nova batuda policial contra l'emissió il·legal de partits de futbol a bars

L’operació policial s’han tancat amb 166 responsables d’establiments hostalers investigats per un delicte contra la propietat intel·lectual, alguns d’ells a Palma

166 establiments de diferents localitats d’arreu de l’Estat, entre les quals Palma, estaven implicats en l’emissió fraudulenta de partits de futbol en bars.

L’operació policial s’han tancat amb 166 responsables d’establiments hostalers investigats per un delicte contra la propietat intel·lectual, alguns d’ells a Palma.

Va ser el passat mes de gener quan els agents van iniciar les investigacions arran de la denúncia interposada per LaLiga contra bars de diferents territoris de l’Estat, sense l’autorització dels propietaris d’aquest contingut.

Com a resultat es va desarticular tota la infraestructura que permetia la visualització il·legal del contingut multimèdia de pagament, amb la identificació dels responsables i el cessament del servei il·legal que prestaven.

Als titulars dels establiments comercials investigats, se’ls imputa un delicte contra la propietat intel·lectual com a presumptes responsables de distribuir el contingut audiovisual de manera fraudulenta, ja que a través de descodificadors o microcontroladors accedien de manera il·lícita a contingut protegit emès per canals codificats.

Amb això obtenien un benefici econòmic fraudulent, ja que oferien la possibilitat de veure esdeveniments esportius, únicament emesos a través de canals codificats que els feia posseïdors d’un servei extra que altres establiments no oferien.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència