Connect with us

Societat

Més de 1.500 alumnes del Llevant han pres part de la Fira de Formació Professional celebrada a l’IES Felanitx

Més de 1.500 alumnes del Llevant han pres part de la Fira de Formació Professional celebrada a l'IES Felanitx

Segons Antoni Baos, “l’FP té una inserció laboral superior al 50% i que en alguns cicles és superior al 80%”

Més de 1.500 alumnes dels instituts de la zona del Llevant han participat de la Fira de Formació Professional que s’ha celebrat els dies 18 i 19 de juny a l’IES Felanitx.

En concret han participat alumnes de l’IES Manacor, IES Llorenç Garcias i Font, IES Mossen Alcover, IES Porto Cristo, IES Puig de Sa Font, IES Capdepera, IES LLucmajor i la cooperativa Es Lledoner.

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March va visitar aquest dimecres la fira, acompanyat del director general de Formació Professional, Antoni Baos, i del batle de Felanitx, Jaume Monserrat. March va agrair a alumnat i professorat la seva implicació en la difusió dels estudis d’FP i els va encoratjar a continuar estudiant per millorar la seva qualificació.

Aquestes fires són una oportunitat per a que els alumnes puguin conèixer de primera mà les oportunitats acadèmiques i professionals que es poden adquirir amb les diferents famílies de la Formació Professional. Per això, també compten amb la participació dels Punts d’orientació acadèmica i professional (POAP), que contribueixen en aquesta tasca d’orientar l’alumnat amb la tria de l’opció més ajustada a les possibilitats i aspiracions de cada alumne.

Per la seva banda, Antoni Baos, va recordar que, de mitjana, l’FP té una inserció laboral superior al 50% i que en alguns cicles és superior al 80%. “L’FP és una molt bona oportunitat per a la inserció laboral de qualitat i per lluitar contra l’abandonament escolar prematur i iniciatives com aquesta fira són molt importants per a l’orientació acadèmica i professional de l’alumnat”.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com