Connect with us

Oci i Cultura

Algaida organitza la novena edició de la Fireta d’Artesania

Algaida organitza la novena edició de la Fireta d'Artesania

Se celebrarà el dissabte 28, des de les 16 a les 21 hores

L’Ajuntament d’Algaida ha anunciat pel pròxim 28 de maig, la novena edició de la Fireta d’Artesania. Un esdeveniment per a compartir i gaudir amb família i amics un dissabte de primavera on el poble s’omple de vida amb parades d’artesans i comerciants.

El programa d’actes previstos contempla paradetes d’artesania i producte local, activitats per a joves, tallers i treballs manuals per a infants, música en directe, Cercavila Naïf del Circ Bover, exposicions i contacontes.

Així mateix, els assistents podran gaudir d’una ballada popular amb el grup Roada, a partir de les 20 hores.

En aquesta edició de la mostra, els establiments del sector de la restauració s’han sumat a la festa. Per això, els bars i cafeteries del centre de la vila oferiran diverses propostes gastronòmiques i tast de tapes.

La regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Margalida Fullana, ha explicat que “en el decurs de l’organització de la fireta hem vist que tant els artesans com els bars i restaurants i la resta d’agents implicats en aquesta festa tenen ganes de sortir al carrer i poder celebrar una mostra en companyia i al carrer després de dos anys sense actes festius”.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com