Connect with us

Oci i Cultura

Algaida organitza la novena edició de la Fireta d’Artesania

Algaida organitza la novena edició de la Fireta d'Artesania

Se celebrarà el dissabte 28, des de les 16 a les 21 hores

L’Ajuntament d’Algaida ha anunciat pel pròxim 28 de maig, la novena edició de la Fireta d’Artesania. Un esdeveniment per a compartir i gaudir amb família i amics un dissabte de primavera on el poble s’omple de vida amb parades d’artesans i comerciants.

El programa d’actes previstos contempla paradetes d’artesania i producte local, activitats per a joves, tallers i treballs manuals per a infants, música en directe, Cercavila Naïf del Circ Bover, exposicions i contacontes.

Així mateix, els assistents podran gaudir d’una ballada popular amb el grup Roada, a partir de les 20 hores.

En aquesta edició de la mostra, els establiments del sector de la restauració s’han sumat a la festa. Per això, els bars i cafeteries del centre de la vila oferiran diverses propostes gastronòmiques i tast de tapes.

La regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Margalida Fullana, ha explicat que “en el decurs de l’organització de la fireta hem vist que tant els artesans com els bars i restaurants i la resta d’agents implicats en aquesta festa tenen ganes de sortir al carrer i poder celebrar una mostra en companyia i al carrer després de dos anys sense actes festius”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència