Connect with us

Actualitat

Santanyí dóna per acabades les obres del carrer Marina de Cala Figuera

Santanyí dóna per acabades les obres del carrer Marina de Cala Figuera

El projecte tenia un pressupost de 566.550,82 € que ha esdevingut en una renovació total del carrer

L’Ajuntament de Santanyí continua decidit a desenvolupar actuacions per a la millora d’un dels nuclis turístics més importants i de més tradició del municipi, Cala Figuera. Per aquesta raó, el Consistori ha donat per acabades les obres executades al carrer Marina del nucli costaner, que ha estat refet de dalt a baix.

Segons la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “Cala Figuera és un nucli molt estimat al nostre municipi, i accions com aquesta van destinades a millorar la vida tant dels residents com d’aquells qui ens visiten. Es tracta d’una inversió molt rellevant que suposa una gran millora per al poble i els veïnats, i que continua amb el pla que s’ha anat executant els últims anys a carrers com el Juan Sebastián Elcano, el carrer Església o el passeig de primera línia”.

L’obra tenia un pressupost de 566.550,82 € que ha esdevingut en una renovació total del carrer. S’ha tornat a asfaltar de cap a cap, uns 350 metres; a més s’han ampliat les voreres, que han passat a ser d’1,80 i 2,50 metres d’amplària, i la calçada de 5,70. També s’ha aprofitat per canviar tota la xarxa d’aigua potable, així com la de clavegueram i la d’evacuació de pluvials.

El projecte també ha suposat el soterrament dels serveis de telefonia i electricitat, així com millores en l’accessibilitat, l’eliminació de barreres arquitectòniques i l’adaptació de les voreres per facilitar la circulació a peu de les persones invidents.

Són tendència