Connect with us

Comunitat

El Pi vol que el Govern es replantegi la moratòria de places turístiques que “cronifica el lloguer vacacional”

El Pi vol que el Govern es replantegi la moratòria de places turístiques que "cronifica el lloguer vacacional"

Melià ha interpel·lat a Armengol després de “l’alarma social” generada per les informacions que assenyalen que l’Executiu impulsa accions perquè desapareguin el 75% de places

El portaveu d’El PI al Parlament, Josep Melià, ha interpel·lat a Armengol després de l’alarma social generada per les informacions que assenyalen que el Govern impulsa accions perquè desapareguin el 75% de places de lloguer vacacional.

Així mateix, el portaveu ha instat a la presidenta del Govern a replantejar-se la moratòria que contempla la nova llei turística i que segons Melià “cronifica” el sector del lloguer vacacional perquè “no permet l’intercanvi de places entre particulars”.

Amb tot, el portaveu ha assegurat que “el Pi defensa que hi pugui haver intercanvi entre particulars, ja que això no suposa cap increment de places. La rotació inherent i natural del lloguer vacacional fa que es necessiti com a mínim poder acudir a la borsa o l’intercanvi entre particulars”.

El Govern ha insistit a desmentir que l’avantprojecte de llei turística amb el qual es treballa no preveu prohibir el lloguer turístic en pisos.

El Consell de Govern del passat mes de febrer va aprovar la Llei de circularitat i sostenibilitat turística que, entre altres mesures, contempla el bloqueig de totes les places turístiques, vacacionals i hoteleres, en les quatre illes.

La presidenta ha insistit a assenyalar la necessitat que la millora del model turístic aposti per la qualitat més que per la quantitat.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com