Connect with us

Actualitat

Aquest és l’estat que ofereix Cala Rajada a les portes de començar a rebre visitants

Aquest és l'estat que ofereix Cala Rajada a les portes de començar a rebre visitants

Ho ha denunciat el grup municipal de MÉS per Capdepera, que acusa al govern municipal de “falta de previsió”

Primer va ser Sa Font de Sa Cala. Ara arriba el torn de Cala Rajada. Aquest és l’estat que ofereix el principal nucli costaner de Capdepera a les portes de l’inici de la temporada d’estiu. Ho ha denunciat el grup municipal de MÉS per Capdepera, que acusa el govern municipal de “falta de previsió” i que en el cas concret de Cala Rajada posa de manifest l’existència de bonys i forats en els carrers, tapes de clavegueram i d’altres xarxes en un estat lamentable, carrers sense voreres o amb voravies esmorrellades, passos de vianants sense pintar, etcètera, etc…

El grup municipal de l’oposició exposa que “sembla que aquesta legislatura l’equip de govern ha viscut d’alguns embelliments de carrers cèntrics fets amb subvencions del Consell i del Govern però no hem vist en cap moment que s’hagi aplicat el pla de manteniment anunciat a la passada campanya electoral”.

En el mateix escrit de denúncia, també fan esment que “el govern municipal , Tot i d’estar-ne advertits, que la xarxa de sanejament, la de drenatge i les conduccions d’aigua potable estaven en mal estat a zones del carrer de l’Agulla, no es varen voler incloure dins el pressupost de les obres d’embelliment i tanmateix al final  han hagut de canviar aquestes infraestructures. El mateix ha passat en el Passeig Marítim, on la substitució de la xarxa de clavegueram ha retardat el termini de les obres, tot i que el projecte feia anys que es tramitava i que el Consistori fa temps que havia de conèixer el seu estat”.

Acusen al pacte de govern de “falta de previsió” en aquest sentit i exigeixen “una major vigilància perquè es respectin els drets de les persones amb mobilitat reduïda, ja sigui perquè han de circular en cadira de rodes o simplement amb un cotxet per a nadons. Rebem multitud de queixes de voravies estretes per on no es pot passar a causa de la presència de fanals o pals d’electricitat, però on en ocasions tampoc es pot circular per la part del carrer ja que hi ha cotxes mal aparcats que impedeixen el pas”.

Són tendència