Connect with us

Actualitat

Fundeen completa el finançament del futur projecte energètic de ‘Ses Andrevas’ a Sant Llorenç

Fundeen completa el finançament del futur projecte energètic de 'Ses Andrevas' a Sant Llorenç

Un total de 288 ciutadans, la majoria mitjans i petits inversors, han contribuït amb 1.621.940 euros per al finançament dels futurs parcs solars, entre ells el de Son Sunyer a Palma

La companyia Fundeen, la plataforma referent de micromecenatge en energies renovables, ha fet públic aquest dilluns que ja ha completat el finançament conjunt dels futurs parcs fotovoltaics de Son Sunyer, a Palma i ‘Ses Andrevas’, a Sant Llorenç.

Amb un pressupost d’1.621.940 euros, és el projecte de major quantia finançat a través de Fundeen fins avui, segons ha informat la pròpia plataforma.

En una primera fase, la participació únicament estava disponible per als habitants dels municipis en les quals estan emplaçades les instal·lacions. Posteriorment es va obrir als empadronats en els termes limítrofs i, més tard, a la resta de ciutadans de les Illes. Des del 5 de maig podia invertir qualsevol resident de l’Estat. En tan sols vuit dies es va completar el finançament.

Oportunitat d’inversió des de 500 euros

En total, han participat 288 inversors, la majoria d’ells (198) amb aportacions que van des dels 1.000 als 5.000 euros. Altres 76 han invertit entre 500, i 1.000 euros mentre que hi ha dotze en el rang 5.000-25.000 i dos amb aportacions superiors als 25.000. Una de les característiques de Fundeen és que permet accedir als seus projectes des de tan sols un mínim de 500 euros, democratitzant un producte d’inversió que tradicionalment ha estat vedat exclusiu de grans corporacions i fons.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència