Connect with us

Actualitat

Un robatori en un saló de jocs permet la detenció d’un dels delinqüents més actius de Manacor

Un robatori en un saló de jocs permet la detenció d'un dels delinqüents més actius de Manacor

Se l’acusa d’un delicte de robatori amb violència i intimidació

Agents de la Policia Nacional a Manacor, han detingut al presumpte autor d’un robatori amb violència produït el passat 13 de març en un saló de jocs de la ciutat.

El robatori es va produir a les 19 hores del diumenge, quan l’arrestat, el qual ocultava el seu rostre amb una gorra, braga de coll i mascareta, va entrar per la porta principal dirigint-se ràpidament cap a la caixa del local amenaçant a la treballadora amb un ganivet de grans dimensions.

L’empleada li va lliurar els doblers de la caixa, deixant a la caixera terroritzada, si bé aquesta va poder alertar a la Policia que es va dirigir immediatament a la zona, sense poder localitzar a l’autor dels fets denunciats.

Una laboriosa recerca va permetre que dies després pogués ser identificat.

L’arrest va poder dur-se a terme gràcies a un registre en el domicili del suposat autor del robatori, autoritzada pel Jutjat de Guàrdia de Manacor, localitzant els agents en el seu interior tots els efectes utilitzats en la seva delictiva actuació, inclòs el ganivet de grans dimensions.

En el registre també es van localitzar efectes d’altres delictes contra la propietat, concretament tres furts produïts també a Manacor. Dos d’ells en establiments els quals fins i tot no havien detectat les sostraccions.

El presumpte autor, al qual li constaven nombrosos antecedents policials i que era considerat un dels delinqüents més actius en la localitat, va ser detingut i lloc a la disposició de l’Autoritat Judicial, la qual va decretar el seu ingrés a la presó.

Són tendència