Connect with us

Actualitat

La col·laboració ciutadana permet la detenció d’un jove que assaltava vivendes per cometre robatoris a Manacor

La col·laboració ciutadana permet la detenció d'un jove que assaltava vivendes per cometre robatoris a Manacor

S’investiga la possible intervenció de l’arrestat en fets similars denunciats aquestes darreres setmanes a la ciutat

El 17 d’abril passat, agents de la Policia Nacional a Manacor, en col·laboració amb la Policia Local, van procedir a la detenció d’un jove, de 20 anys, d’origen marroquí, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un habitatge.

Sembla que la detenció d’aquest individu va ser possible després de la Comissària de Manacor fos alertada per un veí que va observar com l’ara detingut estava forçant la persiana d’un habitatge.

L’arribada dels agents va sorprendre el jove, que va ser posteriorment interrogat i escorcollat. Durant les indagacions policials es va poder descobrir que l’investigat havia amagat sota les rodes d’un cotxe, unes varetes metàl·liques que pel que sembla utilitzava per forçar els panys dels habitatges que pretenia assaltar. També es van trobar uns mitjons que eren usats com a guants.

El pany de l’habitatge que pretenia assaltar presentava mostres que havia estat manipulat. Aquestes proves van permetre la seva detenció. Ara s’investiga la possible participació del detingut en altres fets similars que havien estat denunciats aquestes últimes setmanes

Són tendència