Connect with us

Oci i Cultura

Apol·lònia Julià Andreu, serà la pregonera de les Festes de Sant Agustí de Felanitx

Apol·lònia Julià Andreu, serà la pregonera de les Festes de Sant Agustí de Felanitx

És l’actual presidenta del Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes i filla de l’empresari, folklorista, polític i exbatle, Miquel Julià

L’Ajuntament de Felanitx ha donat a conèixer el nom de la pregonera d’aquest 2022. L’actual presidenta del Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes, Pola Julià filla de l’empresari, folklorista, polític i exbatle de Felanitx, Miquel Julià; serà l’encarregada de donar el sus a les festes de Sant Agustí així com ja ho va el seu pare l’any 1990. Un pregó que novament es durà a terme des de la balconada de Can Llevadora així com es va fer l’any passat.

Julià és nascuda i resident a Felanitx. Graduada Social, Diplomada i Grau en Relacions Laborals per la UIB. És Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals. Dirigeix la seva assessoria a la Vila i a més fa cursos de formació en àrea jurídica-laboral. Quan el batle de Felanitx, Jaume Monserrat i el regidor de festes, Pedro Acosta li varen fer la proposta es va mostrar sorpresa, després de dies de pensar-ho va acceptar l’encàrrec de ser la pregonera tot i pensar que hi ha altres persones més adients.

Apol·lònia Julià ha dit «és un honor i un orgull com a Felanitxera fer el pregó a més de ser una gran responsabilitat. El primer pensament va ser per mun pare, en Miquel Julià i Maimó. Va marxar massa prest i massa aviat i de ben segur ell hauria de ser qui parlàs aquest dia.»

Són tendència