Connect with us

Actualitat

El PP de Felanitx critica que el conseller March visiti el municipi “d’amagat”

El PP de Felanitx critica que el conseller March visiti el municipi "d'amagat i sense avisar a l'Ajuntament"

Catalina Soler insisteix en la necessitat de mantenir una reunió “urgent” amb Educació per desbloquejar el projecte de la nova escola

El PP de Felanitx, mitjançant un comunicat de premsa, ha criticat que el conseller d’Educació, Martí March, hagi visitat en el dia d’avui el municipi i ho faci “d’amagat” i “sense avisar” a l’Ajuntament.

La portaveu del PP de Felanitx, Catalina Soler, ha recriminat al conseller March que, en la seva visita, no els hagi informat sobre l’estat en què es troba l’Escola nova del municipi i que “la direcció general no hagi contestat als correus electrònics que s’han enviat des de l’Ajuntament. Tenen temps per venir a fer-se la foto, però no per informar a l’Ajuntament sobre el retard de l’Escola nova”, ha retret.

Soler insisteix en la necessitat de mantenir una reunió “urgent” amb Educació per desbloquejar el projecte de la nova escola de Felanitx.

El conseller d’Educació del Govern, Martí March, acompanyat de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, van visitar aquest passat dimecres el centre d’educació infantil i primària Reina Sofia de Felanitx.

Són tendència