Connect with us

Oci i Cultura

David Jiménez i Cot guanya el VII premi de poesia Miquel Bauçà de Felanitx

David Jiménez i Cot guanya el VII premi de poesia Miquel Bauçà de Felanitx

Amb la seva obra “Moren els déus”

El Centre Cultural de Felanitx i l’editora Adia Edicions va donar a conèixer aquest divendres al guanyador de l’edició del 2022 del premi de poesia Miquel Bauçà. El barceloní David Jiménez amb la seva obra «Moren els déus» ha estat l’elegit per endur-se’n el premi dotat en 1.500 € en metàl·lic a més del patrocini de la primera edició i publicació de l’obra inclosa dins la col·lecció Ossos de Sol distribuïda per Adia Edicions.

En la setena edició s’hi han presentat un total de 27 obres d’escriptors de Mallorca, Menorca, Principat de Catalunya o València.

El jurat ha destacat «Moren els déus» per la seva cohesió i estructura, i per l’exercici de construcció d’una veu personal que s’adiu amb la recerca d’un univers propi.

La regidora de cultura, Melanie Mesquida ha remarcat «recordar tot i que ja és conegut per tots que aquest premi es va crear per preservar la memòria del poeta i escriptor felanitxer Miquel Bauçà. Hem incrementat el premi per donar més valor a les creacions que ens arriben i estem molt contents de la participació que hi ha any rere any i que dóna visibilitat a poemes en la nostra llengua»

.

L’editor Pau Vadell ha dit «el llibre té un llenguatge trencador i sorprenent que dóna força als poemes, de factura breu, cosa que també els fa més contundents. La publicació sortirà a l’agost a la col·lecció ossos de sol amb un epíleg de l’escriptor Jaume C. Pons Alorda»

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com