Connect with us

Actualitat

Sa Màniga acull l’acte central del 25è aniversari de l’Hospital de Manacor

Sa Màniga acull l'acte central del 25è aniversari de l'Hospital de Manacor

Els 172 treballadors i treballadores que fan feina al centre sanitari des de la seva entrada en servei, varen rebre una litografia del dibuixant Tomeu Seguí commemorativa de la celebració

Aquest divendres a la nit va tenir lloc l’acte central de celebració del 25è aniversari de l’Hospital de Manacor. L’indret escollir per a la celebració va ser l’Auditorium de Sa Màniga a Cala Millor.

Durant l’acte, presentat i conduït per Jaume Gomila i Margalida Amengual, es va lliurar una litografia del dibuixant Tomeu Seguí als 172 treballadors i treballadores que treballen al centre sanitari del Llevant des de la seva inauguració. La Banda de Música de Manacor va acompanyar l’acte amb dues peces en directe i es va projectar un vídeo commemoratiu de l’aniversari. A la celebració també hi participaren membres de Sonrisa Médica, amb pallassos que amenitzaran la vetlada.

A l’acte hi assistiren la presidenta del Govern, Francina Armengol, així com més la consellera de Salut, Patrícia Gómez, el director general de l’IBSALUT, Juli Fuster; el director general de Prestacions i Farmàcia, Nacho García, i la directora general de Salut Pública i Participació, Maria Antònia Font, s més de la pràctica totalitat de batles i batlesses del municipi inclosos dins l’àrea d’influència sanitari de l’Hospital.

En el seu discurs, Armengol va lloar la tasca del personal sanitari i va qualificar l’hospital com un centre “fonamental per a la salut de tants i tants mallorquins”, a més de recordar que també ha estat testimoni de moments “complicadíssims per a la nostra societat i testimoni de l’esforç titànic i la feina excel·lent” que el personal sanitari ha fet durant la pandèmia. “Mai vos estarem prou agraïts”, va manifestar la presidenta. La presidenta del Govern també va fer esment que amb la propera ampliació del centre “millorarem l’atenció de 150.000 persones” i les condicions de feina “d’un equip humà que es dedica a una de les tasques més importants: cuidar les persones i protegir els altres”

El 25è aniversari de l’Hospital de Manacor arriba poc abans que s’iniciïn les obres d’ampliació del centre, que a partir del mes que ve entra en un procés de renovació que implica una inversió de 76 milions d’euros i que permetrà augmentar en més del doble la superfície construïda actualment per millorar l’atenció i el servei a aproximadament 150.000 persones.

El 25è aniversari de l’Hospital de Manacor arriba poc abans que s’iniciïn les obres d’ampliació del centre, que a partir del mes que ve entra en un procés de renovació que implica una inversió de 76 milions d’euros

El centre es va obrir el 1997 i, des de llavors, la població del sector que atén ha crescut en 30.000 habitants. Així, amb les obres, que aniran per fases i tindran una durada de quatre anys, es crearà un nou edifici ambulatori i un nou bloc quirúrgic i obstètric.

La Banda de Música de Manacor va acompanyar l’acte amb dues peces en directe i es va projectar un vídeo commemoratiu de l’aniversari.

Són tendència