Connect with us

Esports

El camp de futbol de s’Alqueria Blanca estrena nova gespa

El camp de futbol de s'Alqueria Blanca estrena nova gespa

L’actuació ha suposat la renovació i col·locació completa de tota la superfície del terreny de joc

Des de fa uns dies, el nucli de s’Alqueria Blanca, ha estrenat una important renovació al camp municipal de futbol; i és que s’ha canviat tota la gespa per una de nova de màxima qualitat. Es tracta d’un dels compromisos d’aquesta legislatura de l’equip de govern que ara s’ha pogut complir gràcies a la inversió de 248.457 euros. El projecte ha rebut una subvenció del Departament de Turisme i Esport del Consell de Mallorca, que s’ha fet càrrec de 216.639 euros del cost total.

La feina ha suposat la renovació i col·locació completa de tota la superfície del camp. A més, s’ha canviat tot el sistema de reg, necessari per a camps de gespa artificial, i que ha suposat una inversió de 48.310 €. El club ja ha pogut començar a utilitzar el camp en els últims dies.

La batlessa pedània de s’Alqueria Blanca, Maria Francisca Rosselló, ha volgut agrair la feina que es fa des de la directiva del CE Alqueria “és com una gran família que està totalment compromesa amb el poble i que fa una gran tasca. Hem de donar les gràcies a tota la directiva, als jugadors, als tècnics i a les seves famílies, són un orgull per al nucli, i els agraïm també la paciència”.

Són tendència