Connect with us

Actualitat

A partir d’aquest divendres: Els usuaris disposaran d’un tren Palma-Manacor cada 40 minuts

A partir del 29 d'abril, hi haurà un servei de tren Palma-Manacor cada quaranta minuts

El mateix dia també s’activen noves línies de bus interurbà

Aquest divendres dia 29 d’abril entraran en funcionament l’augment de freqüències en el servei ferroviari de Mallorca per tal de facilitar a la ciutadania l’ús del transport públic davant l’encariment dels combustibles.

Els usuaris tindran un tren cada 40 minuts en les línies Palma-Manacor i Palma-Sa Pobla, en les franges horàries de major demanda, quan en aquests moments tenen una freqüència d’una hora.

Això vol dir que s’implementen 8 serveis més diaris en la línia T3 Palma-Manacor passant de 35 a 43, un 22,85% més.

Línia T3 (Palma-Manacor)

Hi haurà trens amb freqüències cada 40 minuts, en tots dos sentits.
-Entre Palma i Manacor, en les franges horàries compreses entre les 6.10 i les 11.39 al matí i les 13.50 i les 18.29 al migdia i primeres hores del capvespre.

Més horaris i recorreguts en el bus

El passat 8 d’abril el bus interurbà va incrementar les seves freqüències i va iniciar el servei de moltes línies d’estiu. Aquest divendres dia 29, continua implementant millores amb l’entrada en vigor de nous horaris i recorreguts.

Els nuclis de Sa Ràpita i s’Estanyol tornen a tenir una connexió directa amb Llucmajor i Palma amb la conversió de l’actual línia 518 Sa Ràpita – Campos a la 508 Campos – Sa Ràpita – Palma. La línia comença a Campos després de passar per Sa Ràpita, Son Bieló i S’Estanyol i té parades al nucli de Llucmajor i al Polígon de Son Noguera. El servei entre el poble de Llucmajor i Palma es veurà encara més reforçat amb expedicions addicionals de la línia 501 i tindrà una freqüència de cada 30 minuts en ambdós sentits.

Nova línia Aerotib

El mateix dia 29, comença de nou la línia d’Aerotib A51 que uneix l’aeroport amb s’Arenal, el Polígon de Son Noguera, Llucmajor i Campos, on té coordinació horària amb altres línies que connecten les zones costaneres de Santanyí i Ses Salines.

S’activen altres línies d’estiu com la 334 Alcúdia – Formentor i la 521 Cala d’Or – Cala Mondragó. A més es reforcen línies que ofereixen servei a zones turístiques com la 427 Cala Romàntica – Portocristo que allarga el seu recorregut fins a Cales de Mallorca i la 416 que augmenta el servei entre Cala Murada/Cales de Mallorca i Manacor.

Són tendència