Connect with us

Comunitat

El Govern es compromet a augmentar els honoraris dels mediadors familiars en un termini de tres mesos

El PI ha celebrat aquest dimarts que una petició presentada entorn dels honoraris dels mediadors familiars hagi obtingut el suport del Parlament de les Illes Balears. L'acord contempla que el Govern augmentarà en un termini màxim de tres mesos els honoraris dels mediadors familiars. La diputada de la formació regionalista, Lina Pons, ha mostrat la seva satisfacció pel compromís polític de l'Executiu: "Augmentar els emoluments de 35 € a 50 € per sessió, com a primera passa per a aconseguir l'objectiu final que ha de ser l'equiparació dels seus honoraris amb els de la resta de mediadors estatals". Així mateix, i a iniciativa d'El Pi, el Govern també ha acceptat que s'aboni una quantia determinada i establerta per la redacció del document d'acord resultant de la mediació. "Abans no es pagava per l'elaboració d'aquesta informe final, per tant, aconseguim millorar les condicions laborals dels mediadors familiars que estan molt per davall dels honoraris que perceben en l'àmbit estatal", ha assenyalat la diputada. Amb tot, Pons ha declarat que fa falta més promoció amb relació a la mediació familiar, ja que "és un figura poc coneguda pels ciutadans de les Illes Balears".

El Parlament decideix donar suport a una petició presentada des d’El Pi

El PI ha celebrat aquest dimarts que una petició presentada entorn dels honoraris dels mediadors familiars hagi obtingut el suport del Parlament de les Illes Balears. L’acord contempla que el Govern augmentarà en un termini màxim de tres mesos els honoraris dels mediadors familiars.

La diputada de la formació regionalista, Lina Pons, ha mostrat la seva satisfacció pel compromís polític de l’Executiu: “Augmentar els emoluments de 35 € a 50 € per sessió, com a primera passa per a aconseguir l’objectiu final que ha de ser l’equiparació dels seus honoraris amb els de la resta de mediadors estatals”.

Així mateix, i a iniciativa d’El Pi, el Govern també ha acceptat que s’aboni una quantia determinada i establerta per la redacció del document d’acord resultant de la mediació. “Abans no es pagava per l’elaboració d’aquesta informe final, per tant, aconseguim millorar les condicions laborals dels mediadors familiars que estan molt per davall dels honoraris que perceben en l’àmbit estatal”, ha assenyalat la diputada.

Amb tot, Pons ha declarat que fa falta més promoció amb relació a la mediació familiar, ja que “és un figura poc coneguda pels ciutadans de les Illes Balears”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència