Connect with us

Actualitat

El PP denuncia la política del Govern en relació als quiosquets de les platges

El PP denuncia la política del Govern en relació als quiosquets de les platges

Marga Prohens, denuncia que l’eliminació de 3 dels 6 bars des Trenc no està justificada i que “respon només a criteris ideològics

La presidenta del Partit Popular de Balears, Marga Prohens, considera “una nova passa cap a la turismofòbia i el decreixement” l’atac del Govern contra els xibius de platja a Balears. Prohens, que ha visitat aquest dimarts a la Platja des Morters, a la zona des Trenc, on enguany no hi podrà haver xibiu per culpa del que ha titllat “d’informes ideològics” del govern autonòmic, ha reivindicat “la protecció dels espais naturals”, però ha recordat que “això ja ho feia la llei de Costes de 2013” i que el Govern ara va “una passa més enllà per la dèria i obsessió ideològica de Francina Armengol”.

Prohens, que ha acudit acompanyada per la batlessa de Campos, Xisca Porquer, ha assenyalat que “per culpa d’aquests informes ideològics del Govern” enguany només es permetran 3 dels 6 quiosquets habituals en aquest indret natural i que l’Ajuntament del municipi encara no ha rebut els informes de Demarcació de Costes per poder treure a licitació les concessions. “Una situació que no afecta només a Campos, sinó a molts altres municipis costaners de Balears”, ha explicat Prohens.

Prohens ha afegit que la reducció i el retard de l’activitat dels xibius compromet la neteja i la seguretat de les platges, ja que els ajuntaments veuen reduïts els seus ingressos per les concessions i són qui han d’assumir el cost d’aquests serveis.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com