Connect with us

Actualitat

Cop a la immigració il·legal i explotació laboral a Manacor

Cop a la immigració il·legal i explotació laboral a Manacor

Un operatiu policial en 6 establiments del municipi va permetre detectar a 17 persones que estaven treballant sense contracte; de les quals 9 es trobaven en situació irregular

Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Manacor i la Inspecció de Treball de la Seguretat Social, van dur a terme durant els dies 21 i 22 d’aquest mes, diversos operatius conjunts establerts per a prevenir, detectar i perseguir les situacions d’explotació laboral en diferents establiments i altres infraccions administratives.

Durant l’operatiu es va procedir a inspeccionar 6 establiments situats en el municipi, detectant-se un total de 17 persones que, pel que sembla, estaven treballant sense contracte laboral; de les quals 9 es trobaven en situació irregular.

Aquestes circumstàncies va permetre aixecar les oportunes propostes de sanció, així com a iniciar els procediments administratius relacionats amb la llei d’estrangeria.

Els empresaris dels establiments inspeccionats es poden enfrontar ara a importants sancions econòmiques en cas de confirmar-se les infraccions descrites.

Així mateix, per part de la Policia Local es van aixecar diverses actes per infraccions relatives a la falta de mesures de seguretat, com tenir portes d’emergència bloquejades o falta de senyalització de les sortides d’emergència, entre altres irregularitats.

També s’han dut a terme aquests dies diferents controls de vehicles en diverses zones de Manacor, donant com a resultat la inspecció de desenes de vehicles i persones. Es practicaren dues diligències per alcoholèmia positiva, una infracció per no presentar la ITV en un vehicle, així com altres quatre infraccions administratives.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com