Connect with us

Societat

La Flama de la Llengua conclou a Manacor el seu recorregut arreu de Mallorca

La Flama de la Llengua conclou a Manacor el seu recorregut arreu de Mallorca

El Parc Municipal acollirà anit un gran concert, amb la participació de grups com Auxil, O-Erra i Vaivé

Minuts després de les 18.15 d’avui capvespre, el batle de Manacor, Miquel Oliver, rebia la Flama de la Llengua que es disposava a recórrer els darrers quilòmetres del Correllengua 2022 que es va iniciar el passat divendres a Palma. Des de la plaça del Convent, el peveter ha estat cedit a un voluntari que ha partit en direcció al Parc Municipal, per completar definitivament una cursa de tres dies carregada de simbolisme per diferents pobles de Mallorca. En aquest indret de Manacor, avui vespre està previst que se celebri un concert musical, amb la participació de grups com Auxil, O-Erra i Vaivé, que servirà de cloenda de la iniciativa de Joves per la Llengua que feia 9 anys que no se celebrava.

La Flama de la Llengua ha arribat aquest diumenge a Manacor, després d’haver iniciat el seu darrer recorregut a les 9.30 hores del matí des de Llucmajor, passant per Campos, Felanitx, Porreres i Vilafranca.

A l’acte d’arribada de la Flama de la Llengua a Manacor, també hi ha estat present la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada de diferents representants socialistes en el Consistori de la ciutat. Altres membres de l’equip de govern també han assistit a la convocatòria, que ha comptat amb la participació d’un centenar llarg de persones.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com