Connect with us

Actualitat

Manacor viu un Sant Jordi amb roses, llibres i estones de pluja

Manacor viu un Sant Jordi amb roses i llibres i estones de pluja

El mal temps desllueix a primera hora una Diada històrica i de retorn a la normalitat

El vent i les estones de pluja han dissuadit a primera hora d’aquest dissabte l’assistència de públic a la Diada de Sant Jordi organitzat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor. A mesura que el matí avançava, més ciutadans s’acostaven al Claustre del Convent per viure un Sant Jordi històric i de retorn a la normalitat.

A les 10 del matí, el batle de Manacor, Miquel Oliver i el delegat de Cultura, Mateu Marcé, donaven per inaugurat la Fira del Llibre, que és celebra al Claustre, amb exposició i venda de les novetats literàries. Aquest any hi participen les llibreries Leo, Món de Llibres, Sincòmics, La l.lustrada i les floristeries Sa Morera i Mimosa. També es poden veure expositors d’entitats sense ànim de lucre amb llibres usats i fons propi, com és el cas del Casal de la Pau-S’Altra Senalla, Fundació Deixalles, APYDA Moixos, Amics del Museu d’Història de Manacor, Amics de la Institució Pública Antoni M. Alcover i Moixos Son Talent.

Aquest matí, també s’ha donat per inaugurada la instal·lació artística «Infants: artistes i poetes, que romandrà exposada al Claustre fins al 30 d’abril.

En el primer pis del Claustre, entre les 10 i les 14 hores, els infants podien entretenir-se amb ‘Sa Ludo d’en David’. Una proposta de joc en família, on els vertaders protagonistes eren els jocs de fusta de grans dimensions, d’ara i de sempre i d’arreu del món.

Per avui capvespre, hi ha prevista la Marató de contes als carrers de Manacor.

L’Oficina Municipal de Porto Cristo acull la Fira del Llibre del nucli costaner, fins a les 14 hores del capvespre.

A mesura que el matí avançava, més ciutadans s’acostaven al Claustre del Convent per viure un Sant Jordi històric i de retorn a la normalitat.

Són tendència