Connect with us

Actualitat

Demanen la dimissió del batle de Felanitx per l’intent de “privatitzar el servei de neteja”

Segons el PP, “la nova polèmica se suma a l’escàndol dels documents del concurs públic per l’enllumenat que va sortir de l’Ajuntament sense registre”

El PP de Felanitx ha demanat la dimissió del batle, Joan Xamena per “l’escàndol” sobre l’intent de l’equip de govern de “privatitzar el servei de la neteja” que el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals ha hagut de suspendre per entendre que, de dur-se a terme, “els perjudicis per als afectats serien de difícil o impossible reparació”.

Segons un comunicat del PP de Felanitx d’aquest dimarts, “la nova polèmica se suma a l’escàndol dels documents del concurs públic per l’enllumenat que va sortir de l’Ajuntament sense registre”, una situació en la qual el PP del municipi va sol·licitar la dimissió del regidor d’Hisenda i Recursos Humà, Pere Mestre.

En referència a la proposta de dimissió presentada pel partit, el portaveu del Grup municipal Popular, Biel Tauler, ha incidit en que “fins a un tribunal ha hagut de pronunciar-se contra la gestió en la neteja que pretenia dur a terme el pacte d’esquerres a Felanitx i Portocolom “.

En aquest sentit, Tauler ha indicat que “si el batle no és capaç de cessar els regidors que fiquen en embolics a tot el poble ha de ser ell el que assumeixi les responsabilitats”. A més, ha afegit que el servei de neteja estava “resolt però després de l’arribada del pacte i per la seva obsessió a desfer tot el que s’ha aconseguit pel PP, el municipi està més brut que mai”. “L’opacitat d’aquest equip de govern arriba a nivells més que alarmants, de manera que des del PP continuem sense baixar la guàrdia ni un segon”, ha subratllat Tauler.

El portaveu ha conclòs que no permetran que “per tenir contents als seus, només fent política interessada i partidista, taquin el nom de Felanitx”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència