Connect with us

Comunitat

Fins a 14 persones ha hagut de ser rescatades en diferents punts de Mallorca durant la Setmana Santa

Fins a 14 persones ha hagut de ser rescatades en diferents punts de Mallorca durant la Setmana Santa

Una d’aquestes intervencions es va dur a terme en la zona de Cala Dentol, en el municipi de Capdepera

Els equips de rescat de la Guàrdia Civil de Balears, composts pel Servei Aeri i el Grup de Rescat en Muntanya, han hagut de rescatar a 14 persones en 6 operacions dutes a terme durant la Setmana Santa. La majoria d’aquestes intervencions es van dur a terme en la zona de la Serra de Tramuntana.

Una de les últimes intervencions es va produir aquest passat dilluns, quan els equips de rescat de la Guàrdia Civil eren requerits per un agent fora de servei per a l’extracció de dues persones de nacionalitat iraniana, que realitzaven senderisme per la zona de Cala Dentol, en el municipi de Capdepera. Una d’elles havia caigut i estava desorientada. Una vegada localitzades van ser traslladades fins a una ambulància que estava esperant en la carretera més pròxima al lloc de l’accident. En tots dos rescats van col·laborar efectius dels Bombers i Protecció Civil.

La falta de preparació i el fet de no planificar prèviament l’activitat són les causes més comunes que provoquen accidents o extraviaments, segons ha divulgat el propi cos policial.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com