Connect with us

Actualitat

Felanitx estrena la reivindicada nova deixalleria municipal

Felanitx estrena la reivindicada nova deixalleria municipal

Les noves instal·lacions estan situades al polígon de Son Colom

L’Ajuntament de Felanitx ha inaugurat aquest dimecres la nova deixalleria municipal que permetrà als ciutadans i ciutadanes fer una millor gestió dels residus.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat acompanyat de la regidora de Medi Ambient Catalina Soler han donat per inaugurades les instal·lacions de 2.192 m² que a partir d’avui ja es troben en funcionament.

El batle de Felanitx Jaume Monserrat ha destacat «avui és un dia important per Felanitx. Celebram haver donat l’oportunitat de resoldre el tema de residus i petits abocaments que fa massa anys que embrutaven camins, garrigues, solars, carrers, voravies. Ara el lloc per replegar tots aquests residus és aquí». Monserrat ha afegit «Aquesta és una primera passa, obrim la primera deixalleria municipal i la segona passa és que ja estem en marxa per obrir-ne una altra a Portocolom. Esperam en un any poder tenir una altra instal·lació de les mateixes característiques per donar aquest servei al ciutadà».

Per la seva part, l
a regidora de Medi Ambient, Catalina Soler ha ressaltat que les noves instal·lacions suposen «una passa importantíssima en matèria de residus. La recollida porta a porta serà la següent acció que es farà des de l’Ajuntament. A Felanitx intentarem reduir més, reciclar més i reutilitzar més. No puc més que estar agraïda a totes les persones i institucions i empreses que han fet possible que aquesta deixalleria sigui una realitat, ja que la construcció d’aquestes instal·lacions es duia intentant fer des de l’any 2016»

La consellera insular de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Aurora Ribot, també present a l’acte, ha remarcat «la importància de poder estrenar aquesta deixalleria, perquè és una eina molt important per la ciutadania per poder reciclar, separar i augmentar el percentatge de recollida selectiva que al final són tan importants si volem complir amb els objectius i avançar cap a la sostenibilitat».

La construcció de la deixalleria municipal ve motivada per la necessitat creixent que els ciutadans i ciutadanes tenen de desfer-se’n de materials que ja no els hi són útils i, per una altra banda, de la conscienciació en matèria mediambiental que la ciutadania té de cada dia més per reciclar.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència