Connect with us

Esports

Bayern de Munic i Juventus, principals novetats del ‘East Mallorca Cup’ 2022

East Mallorca Cup

Més de 90 equips de diferents països prendran part del torneig de futbol infantil que es disputarà entre els dies 13 i 17 en el Llevant de Mallorca

Després de dos anys consecutius d’absència a conseqüència de la crisi sanitària, enguany torna l’ East Mallorca Cup masculina. Més de 1800 nins, repartits en 90 equips de diferents països, participessin en la concentració futbolística més gran de jugadors amb edats dels 11 als 15 anys. El torneig es disputarà a Mallorca, entre els dies 13 i 17 d’abril, amb el patrocini del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar.

La presentació ha tingut lloc aquest dilluns a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor. El futbolista del Reial Mallorca, Javi Llabrés, ha estat nomenat padrí d’honor de la competició.

El director del torneig, Cristóbal Tudurí s’ha mostrat satisfet per haver pogut recuperar “un torneig de tant de prestigi, després de la pandèmia i de la torrentada que va arrasar aquesta zona” i ha afirmat que aquesta edició tindrà “més nivell que mai” amb “la participació d’equips nous”. De fet, Bayern de Munic i la Juventus de Torí, prendran part de la competició per primera vegada donis dels seus inicis.

Els primers partits es disputaran aquest dimecres en els camps de futbol de Son Servera, Cala Millor, Sant Llorenç des Cardassar, Porto Cristo, Manacor i Artà, amb entrada gratuïta.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència