Connect with us

Actualitat

Fins a 44 places eventuals de metges de l’Hospital de Manacor passaran a ser interines

De les quals 38 pertanyen a facultatius especialista d’àrea

La Conselleria de Salut i Consum ha posat en marxa un pla d’estabilització de professionals per consolidar al llarg de 2022 un total de 703 contractes de professionals de facultatius especialistes d’àrea que fins ara tenien contractes laborals. Amb aquesta consolidació passaran a tenir contractes d’interinitat.

Concretament, es faran contractes d’interinitat a 451 professionals de l’àrea hospitalària i a 252 professionals d’atenció primària.

Per hospitals, les places eventuals que passaran a ser interines són les següents: 27 a l’Hospital Comarcal d’Inca, 58 a l’Hospital Can Misses, 4 a l’Hospital de Formentera, 28 a l’Hospital Mateu Orfila, 44 a l’Hospital de Manacor, 116 a l’Hospital Universitari Son Espases i 87 a l’Hospital Universitari Son Llàtzer.

La implementació de la primera part d’aquest pla implica estabilitzar un total de 310 places de facultatiu especialista d’àrea, de les quals 7 són de Menorca, 33 d’Eivissa i Formentera, 26 de l’Hospital Comarcal d’Inca, 38 de l’Hospital de Manacor, 85 de l’Hospital Universitari Son Llàtzer i 121 de l’Hospital Universitari Son Espases.

En aquesta primera fase, el Servei de Salut estabilitza les plantilles centrant-se en els llocs de feina ocupats per personal eventual que tingui més de dos anys d’antiguitat i els transforma en personal interí. Una vegada finalitzat aquest procés, i després d’analitzar les necessitats de la plantilla, el Servei de Salut iniciarà una segona fase en la qual s’implantaran processos d’interinització de llocs de feina que fins ara es cobrien amb treballadors temporals.

Són tendència