Connect with us

Actualitat

Comencen les obres d’electrificació i de dotació d’espais lliures del nou polígon de la Creu de Porreres

Comencen les obres d’electrificació i de dotació d’espais lliures del nou polígon de la Creu de Porreres

L’IDI ha subhastat quatre parcel·les més a empreses del municipi

Aquesta setmana està previst que comencin les obres d’electrificació i de dotació dels espais lliures públics del polígon de la Creu de Porreres, fet que suposa avançar en la finalització d’una infraestructura molt demandada pel municipi, i que està impulsada per la Junta de Compensació presidida per l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI).

El pressupost d’aquesta fase és d’1,62 milions d’euros, dels quals la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, a través de l’IDI, n’ha aportat el 62 %. La resta del pressupost l’aporten la resta de nou membres de la Junta de Compensació. En total, la construcció del polígon de la Creu, que compta amb una superfície d’aproximadament 70.000 metres quadrats, haurà costat 3,6 milions d’euros.

D’altra banda, l’IDI ha adjudicat quatre parcel·les més a empreses industrials. Amb aquesta segona subhasta ja són un total de tretze terrenys els que s’han adjudicat a diferents empreses, onze d’elles provinents de Porreres. El polígon de la Creu és un projecte que històricament ha reivindicat el municipi, ja que fins ara no comptava amb un polígon industrial que donés resposta a les necessitats dels industrials locals.

Són tendència