Connect with us

Comunitat

Un home és detingut a Palma per intentar raptar a una nina de dotze anys

Un home és detingut a Palma per intentar raptar a una nina de dotze anys

Un avís telefònic a la Sala del 091, va propiciar l’arrest de l’individu

Agents de la Policia Nacional de Palma van detenir ahir a un ciutadà de nacionalitat espanyola, de 48 anys, com a presumpte autor d’un delicte de corrupció de menors i una temptativa de detenció il·legal a una menor d’edat. L’individu va intentar raptar a una nina de dotze anys en el centre de Palma.

Els fets van ocórrer al voltant de les 18.30 hores en el centre de la ciutat, moment en el qual es va rebre una cridada telèfonica a la Sala del 091, en la qual es comunicava que un home volia endur-se’n a una menor.

Els agents van procedir a entrevistar-se amb l’home, manifestant que havia tingut una picabaralla amb dues al.lotes i una nina petita, reconeixent els fets davant els policies, corroborant que havia vist a la nina vestida de manera inapropiada i que la hi volia ensur-se’n amb ell, per la qual cosa li hva posar el braç per damunt, fins que han acudit dues al.lotes al lloc dels fets.

Els agents van aconseguir contactar amb la menor, una nina de dotze anys, i la seva mare, corroborant tot el manifestat per les dues joves que van presenciar els fets.

És per tals motius, que els agents van procedir a la detenció de l’home, com a presumpte autor d’un delicte de corrupció de menors i temptativa de detenció il·legal.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com