Connect with us

Esports

Maria Bonet, d’Artà, es proclama campiona de Mallorca femení absolut i Sub-18 d’escacs

Maria Bonet, d'Artà, es proclama campiona de Mallorca femení absolut i Sub-18 d'escacs

Aquest títol li permetrà poder participar el pròxim mes de maig en el Campionat de Balears en qualitat de becada

Les instal·lacions de l’Hipòdrom de Son Pardo a Palma acolliren el passat diumenge les proves finals d’escacs dels campionats de Mallorca femení, Sub18 i veterans.

A la categoria femenina la campiona va ser la jove artanenca, Maria Bonet (Reis i Dames de Llevant), que amb una progressió prometedora, va acabar liderant la classificació final, després de guanyar les darrerres partides disputades contra Lais Navarro i Arantxa Doncel, respectivament. El títol de campiona de Mallorca, li permetrà poder participar en la pròxima edició del Campionat de Balears, que se celebrarà el pròxim mes de maig a Mallorca. Falta per a determinar en quina localitat.

D’esquerra a dreta, Marta Isabel Antich Fernandez, segona classificada, Maria Bonet Mestre, campiona del torneig i Cristina Duran, tercera classificada del torneig.

També cal destacar el bon torneig de la manacorina Cristina Sureda (Reis i Dames de Llevant), que finalitza el torneig en tercera posició.

El pròxim 1 d’abril està previst que comenci el campionat de Mallorca en la seva fase comarcal. Concretament, es jugaran 4 comarcals en les següents seus:
– Comarca Llevant: Artà
– Comarca Palma-Ponent: Calvià
– Comarca Pla-Migjorn: Campos
– Comarca Raiguer-Tramuntana: Inca

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència