Connect with us

Actualitat

El PSOE de Felanitx demana explicacions sobre “la retirada de l’empedrat de s’Arraval”

Els socialistes de Felanitx demanen explicacions sobre "la retirada del nou empedrat de la plaça de s'Arraval"

Denuncien que el govern municipal està executant la mesura “sense haver donat cap classe d’explicacions als afectats, veïns i comerciants de la zona

A principis d’aquest any el govern municipal de Felanitx va anunciar l’inici de les obres de reforma a la plaça de s’Arraval, que s’han anat executant durant tot aquest temps. El grup municipal socialista ha denunciat en aquestes últimes hores “les nombroses queixes dels afectats de la zona davant per la improvisació constant en l’evolució de les obres i les restriccions de trànsit constant sense avis previ, provocant sovint una situació caòtica”, diuen.

Els socialistes denuncien el greu problema de comunicació per part de l’Ajuntament, ja que, segons exposen en la seva denúncia, “la ciutadania continua sense saber que passa ni perquè es retirà el nou empedrat de la plaça en qüestió”.

També critiquen la falta d’explicacions del govern municipal “a l’hora de modificar un lloc tan emblemàtic com és aquesta plaça on no tots els felanitxers han pogut expressar la seva opinió”.

Segons el portaveu socialista, Xisco Duarte, “aquesta setmana hem pogut comprovar que l’ajuntament retira l’empedrat nou sense que es doni cap explicació als afectats, veïns i comerciants, i sense saber si aquesta decisió tindrà repercussions econòmiques a les butxaques dels felanitxers i felanitxeres”.

Duarte també recorda que “estem a les portes de la setmana Santa, i les celebracions religioses passen per aquesta plaça, que vist els inconvenients recents i les condicions en les quals es troba, és molt difícil que estiguin acabades abans de Pasqua”.

Són tendència