Connect with us

Actualitat

Sanitat expedienta a quatre botigues d’alimentació de Manacor per la venda d’aliments podrits

Sanitat expedienta a quatre botigues d'alimentació de Manacor per la venda d'aliments podrits

Alguns dels establiments inspeccionats tampoc no disposaven de la documentació reglamentària en vigor

Divendres passat, el subgrup operatiu d’estrangeria de la Comissaria de la Policia Nacional de Manacor, que té entre altres funcions com la de la prevenció, detecció i persecució de les situacions d’explotació laboral a ciutadans estrangers, van procedir a dur a terme un operatiu coordinat en col·laboració amb la Policia Local i la Inspecció de Treball de la Seguretat Social, així com amb la Inspecció Sanitària i Servei de Seguretat Alimentària, amb el propòsit de controlar que els establiments dedicats a la venda de productes alimentaris compleixin la Normativa Laboral i Sanitària.

Fruit d’aquest operatiu van ser inspeccionats un total de cinc botigues, quatre dels quals van ser proposats per a sanció pel servei de Sanitat, havent procedit a la destrucció d’aliments en descomposició que es trobaven a la venda. Aquesta inspecció també va permetre que s’aixequessin diverses sancions per part de la Policia Local ja que alguns d’aquests establiments no tenien la seva documentació reglamentària en vigor.

Inspecció de Treball també va iniciar gestions sobre els cinc establiments per determinar si les contractacions de tots els empleats estaven complint la legislació vigent.

El mateix cos policial ha comunicat que aquestes actuacions continuaran duent-se a terme durant els pròxims dies per tal d’erradicar aquest tipus d’activitats al municipi que poden perjudicar la salut dels consumidors i els drets dels treballadors.

Són tendència