Connect with us

Actualitat

Un home, que era cercat a Manacor, és detingut a Madrid per haver-se casat dues vegades de manera il·legal

Un home, que era cercat a Manacor, és detingut a Madrid per haver-se casat dues vegades de manera il·legal

L’arrestat anteriorment va ser condemnat per tràfic de drogues, imposant-li, en altres sancions, l’expulsió de l’Estat i una prohibició d’entrada per un període de 10 anys

Agents de la Policia Nacional a l’aeroport de Madrid-Barajas, s’ha procedit a la detenció d’un ciutadà d’origen dominicà, al qual constava una ordre de cerca, detenció i personació per una investigació realitzada pel subgrup operatiu d’Estrangers de la Comissaria de Policia Nacional a Manacor, per presumptes delictes de matrimoni il·legal (bigamia), falsedat documental i apropiació indeguda.

El detingut va ser condemnat a Espanya per tràfic de drogues, imposant-li, en altres sancions, l’expulsió del territori i una prohibició d’entrada per un període de 10 anys, materialitzant-se’n l’expulsió.

Aquest individu per poder trencar la prohibició esmentada i obtenint documentació fraudulenta, va procedir a casar-se, utilitzant una identitat falsa, amb una ciutadana espanyola a l’ambaixada d’Espanya a República Dominicana, amb l’objecte d’obtenir un permís de residència comunitària a Espanya.

Utilitzant aquesta identitat, va realitzar múltiples viatges al territori espanyol, on residia durant llargs períodes de temps sense ser detectat, deixant la relació passat un temps.

Es va casar una segona vegada per aconseguir de nou el permís de residència

Quan aquest permís de residència va caducar, va tornar a casar-se amb una altra ciutadana espanyola davant l’ambaixada espanyola a la República Dominicana, amb la seva veritable identitat amb l’objecte de tornar a obtenir un nou permís de residència de règim comunitari, tenint dos matrimonis en vigor .

Per a poder casar-se va utilitzar documentació falsa. En el cas de la seva segona dona es va apropiar d’una sèrie de joies, venent-les posteriorment.

La col·laboració amb les autoritats de la República Dominicana i l’ambaixada d’Espanya a la República Dominicana, a través de la Divisió de Cooperació Internacional, es va tramitar la recerca oportuna que ha donat com a resultat la detenció del presumpte autor dels esmentats fets a l’aeroport de Madrid-Barajas, tramitant-se el corresponent atestat i sent posat a disposició de l’Autoritat Judicial.

Són tendència