Connect with us

Comunitat

Tres detinguts a Manacor per diversos delictes contra els drets dels treballadors

La Policia alerta sobre la proliferació a Mallorca 'd'aconseguidors de claus' arran de la crisi econòmica

Els arrestats són l’administració única, l’operadora i l’encarregada d’una constructora que operava a la capital del Llevant

Tres persones han estat detingudes a Manacor per diversos delictes contra els drets dels treballadors, falsedat documental i pertinença a un grup criminal. La Policia Nacional ha explicat que els detinguts facilitaven contractes laborals a ciutadans estrangers a canvi d’entre 4.000 i 7.000 euros. Amb aquests documents, podien sol·licitar el permís de residència i feina.

Segons ha informat la Policia Nacional en una nota de premsa, els arrestats són l’administració “única, l’operadora i l’encarregada” d’una empresa de construcció de Manacor. Les investigacions van començar quan la Unitat Central de Xarxes d’Immigració Il·legal i Falsedats Documentals va rebre la denúncia d’una persona que afirmava que, després de diversos anys en situació irregular a Espanya, es va posar en contacte amb el responsable d’una empresa que li oferia un contracte laboral.

L’encarregat li va demanar 7.000 euros a canvi de realitzar-li un contracte i poder continuar amb les gestions de la targeta de residència. Segons ha indicat la Policia Nacional, el responsable d’aquesta entitat li va dir que li descomptaria del seu contracte les quotes de la Seguretat Social.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència