Connect with us

Oci i Cultura

Grandíssima acollida al curs ‘Llengua divertida” adreçat a persones que no s’atreveixen a parlar en català

Grandíssima acollida al curs 'Llengua divertida'' adreçat a persones que no s'atreveixen a parlar en català

Vint-i-cinc persones s’han inscrit a la iniciativa promoguda pel Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor i que dissabte passat va celebrar la primera sessió

Fins a vint-i-cinc persones s’han inscrit al curs ‘Llengua divertida’, organitzat pel Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor, que dissabte passat va celebrar la primera sessió.

Consisteix en un taller d’integració lingüística destinat a persones majors de 16 anys. Creat i impartit per Ivan Martín, d’Aula Teatral, ‘Llengua divertida’, utilitza dinàmiques teatrals com a mitjà per aprendre català i s’adreça a gent que no s’atreveix a parlar català i vol perdre’n la vergonya, a més de gent catalanoparlant que vulgui aprendre dinàmiques teatrals d’expressió oral.

El delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà, va assistir a la sessió inaugural per donar la benvinguda als participants, als que agraí el seu interès per aprendre català. “Tothom qui viu a Mallorca, vengui d’on vengui, és mallorquí. Per això, és un deure però també un dret poder aprendre la llengua pròpia”. Així mateix, va recordar que “una de les comeses de l’administració pública és fer possible aquest aprenentatge i, si a més es pot fer d’una manera lúdica i divertida, molt millor encara”.

L’objectiu d’aquesta activitat és promoure un espai de socialització en català entre persones que no fan ús de la nostra llengua i persones catalanoparlants, de tal manera que els primers se sentin segurs i se’ls desperti la voluntat d’integrar-se lingüísticament i culturalment.

Davant l’alta demanda el Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor espera poder repetir el curs

El taller s’imparteix al molí d’en Beió, i consisteix en 5 sessions de tres hores de durada, cada dissabte de matí a partir del 12 de març i fins al 9 d’abril. La matrícula era gratuïta, i com que les places s’han exhaurit i hi ha llista d’espera, davant l’alta demanda el Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Manacor espera poder repetir el curs.

El taller s’imparteix al molí d’en Beió, i consisteix en 5 sessions de tres hores de durada, cada dissabte de matí a partir del 12 de març i fins al 9 d’abril.

Són tendència