Connect with us

Actualitat

Un detingut i un investigat pel robatori de diverses bicicletes prop dels col·legis de Campos

Un detingut i un investigat pel robatori de diverses bicicletes prop dels col·legis de Campos

L’autor aprofitava que els propietaris, tots ells menors d’edat, estaven rebent classes a l’interior dels centres educatius per a cometre els furts

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Campos han detingut a un home i investigat a un altre, com a presumptes autors del robatori de diverses bicicletes en els voltants dels col·legis de la localitat de Campos.

Des de principis d’any es venia observant un increment de furts de bicicletes en la localitat, produint-se els mateixos en la seva majoria en la rodalia de centres educatius. L’autor aprofitava que els propietaris, tots ells menors d’edat, estaven rebent classes a l’interior del col·legi per a cometre les seves accions.

De la recerca es va poder esbrinar que una de les bicicletes estava a la venda a través d’una xarxa social, per la qual cosa després de les indagacions va ser identificada i detinguda la persona responsable. Es tractava d’un jove de 19 anys de nacionalitat colombiana que tenia en el seu domicili dues de les bicicletes sostretes.

De la mateixa manera, els agents van comprovar que a l’autor dels furts havia sostret més bicicletes, que més tard eren venudes per un preu molt de davall del valor de mercat, a una altra persona que resideix a Santa Ponça. Es tracta d’un home de 36 anys d’edat i nacionalitat espanyola, que va ser investigat per un suposat delicte d’encobriment.

Són tendència