Connect with us

Actualitat

Felanitx es compromet a analitzar les 383 al·legacions presentades al futur PGOU

Felanitx es compromet a analitzar les 383 al·legacions presentades al futur PGOU

El Pla d’ordenació detallada de Portocolom comptabilitza fins a 116 al·legacions principalment centrades en els carrers Emperador, Aviador OrteMossèn Tauler o canvi de qualificació de l’Avinguda Tamarells

El govern municipal de Felanitx s’ha compromès ha analitzat les 383 al·legacions presentades al futur Pla d’Ordenació Detallada (POD) i al Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU). El batle, Jaume Monserrat, ha anunciat aquest dilluns que ha donat trasllat a l’equip redactor de les noves normes urbanístiques del municipi de les al·legacions presentades una vegada finalitzat el període d’exposició pública. El recompte final és d’un total de 383 al·legacions comptant amb la participació ciutadana de 1264 persones.

Monserrat ha declarat que “cal fer una lectura positiva, ja que la ciutadania n’ha pres part. El pes d’aquestes al·legacions recau en els POD de Felanitx concretament a les altures del carrer Major i el POD de Portocolom en els indrets dels carrers Aviador Orte i mossèn Tauler”. Monserrat ha recordat que “avui en dia, som el municipi que tenim el PGOU més antic. Ens adaptarem i farem feina perquè tiri endavant. Crec que ara com ara podem estar contents perquè no hi ha cap impediment que digui que aquesta aprovació inicial està compromesa. Si en mig any podem tenir les al·legacions resoltes no s’allargarà més. Ara queda valorar els informes d’altres administracions que n’hi ha que encara no han arribat”.

Pel que fa al PGOU, s’han presentat 21 al·legacions per segregació de finques, edificabilitat, zones verdes, zones inundables, protecció d’ús agrícola o soterrament d’instal·lacions. Pel que respecta al POD, a Felanitx s’han registrat 189 al·legacions de les quals es destaca el nombre de plantes al carrer Major o la delimitació del carrer Bellpuig. El POD de Portocolom ha recollit 116 al·legacions principalment centrades en els carrers Emperador, Aviador Orte, mossèn Tauler o al canvi de qualificació de l’Avinguda Tamarells.

El POD de s’Horta i Cas Concos han tingut 7 i 8 al·legacions respectivament relatives als usos de parcel·les o canvi de qualificació d’alguns carrers. Pel que fa al POD de Cala Ferrera s’han comptabilitzat 21 al·legacions referents al polígon 33 de Cala Serena o al canvi de qualificació de la urbanització Sa Marina.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència