Connect with us

Actualitat

Santanyí trasllada al Consell de Mallorca la seva preocupació per la situació l’aparcament de Cala Llombards

Santanyí trasllada al Consell de Mallorca la seva preocupació per la situació l’aparcament de Cala Llombards

La zona va ser clausurada a finals de 2021 per l’Agència de Defensa del Territori de Mallorca

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha mantingut aquest divendres una reunió amb la consellera de Territori del Consell de Mallorca, Maria Antònia Garcías. El tema central de la trobada ha estat la situació de l’aparcament de Cala Llombards, clausurat a finals de 2021 per l’Agència de Defensa del Territori de Mallorca (ADTM) , que depèn de la institució insular. La batlessa ha traslladat la seva preocupació davant els problemes que pot causar tenir aquest espai tancat en els pròxims mesos, ja que havia estat l’únic remei per alleugerar la càrrega de vehicles durant l’estiu, dels visitants de les platges de Cala Llombards, el Caló des Moro i Cala s’Almunia.

Segons ha explicat Maria Pons “la consellera ens ha fet saber que des del seu departament són ben conscients de la problemàtica que pot patir el nostre municipi amb l’aparcament de Cala Llombards tancat. Des del moment en el qual vàrem conèixer l’ordre de tancament, els tècnics municipals han fet feina per resoldre la situació al més aviat possible. A l’últim ple ja ves va aprovar les modificacions del planejament urbanístic com va indicar el Consell de Mallorca”.

A la reunió celebrada avui, ambdues institucions han mostrat la seva voluntat perquè aquesta infraestructura estigui oberta al més aviat possible, i s’ha acordat que els tècnics de l’Ajuntament i els del Departament de Territori faran feina conjuntament per perdre el mínim de temps en les tramitacions.

La voluntat de totes dues administracions és que la situació d’aquest aparcament pugui normalitzar-se en els pròxims mesos.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com