Connect with us

Actualitat

Es liciten projectes d’Autoconsum d’edificis públics de Felanitx, Son Servera, Manacor i Porto Cristo

Surten a licitació els projectes d'Autoconsum del Centre de Salut de Felanitx i Son Servera i de l'IES de Felanitx, Manacor i Porto Cristo

L’Institut Balear de l’Energia ha establert fins a quatre lots a l’hora d’establir les distintes adjudicacions

L’Institut Balear de l’Energia (IBE) ha tret a licitació la redacció dels primers 40 projectes del Pla d’Autoconsum de la CAIB i que generaran els primers 9,5 MW de potència dels 60 MW previstos.

El contracte es licita per un valor de 133.950 euros més IVA, el que suma un total de 162.079,50 euros, i està dividit en quatre lots que inclouen projectes del conjunt del territori. La licitació de redacció del primer lot conté 12 projectes, de fins a 100 kW, i surt a licitació per un import de 28.200 euros més IVA i és on figuren els projectes que fan referència al Centre de Salut Felanitx i de Son Servera, a més de l’IES Felanitx.

El projecte que pertanyen a l’IES Porto Cristo figura en la segona remesa i l’IES Manacor en el quart.

Per illes, es desenvoluparan 18 projectes a Mallorca. Per potència, els projectes preveuen instal·lar 7,29 MW a Mallorca, 1,62 MW a Menorca, 489 kW a Eivissa i 164 kW a Formentera.

El Pla preveu reduir en 13 milions d’euros la factura de la llum de l’Administració de manera anual i produirà fins a 60 MW de potència nova a través d’energia fotovoltaica.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència